Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Correlation between dominant bacterial community and non-volatile organic compounds during the fermentation of shrimp sauces
 
 
Titel: Correlation between dominant bacterial community and non-volatile organic compounds during the fermentation of shrimp sauces
Auteur: Gao, Ruichang
Liu, Huijie
Li, Ying
Liu, Hongying
Zhou, Yue
Yuan, Li
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 12 () nr. 1 pagina's 233-241
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland