Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical, rheological and antioxidant profiling of yogurt prepared from non-enzymatically and enzymatically hydrolyzed potato powder under refrigeration
 
 
Titel: Physicochemical, rheological and antioxidant profiling of yogurt prepared from non-enzymatically and enzymatically hydrolyzed potato powder under refrigeration
Auteur: Ahmad, Ishtiaq
Xiong, Zhouyi
Xiong, Hanguo
Aadil, Rana Muhammad
Khalid, Nauman
Lakhoo, Allah Bakash Jvaid
Zia-ud-din,
Nawaz, Asad
Walayat, Noman
Khan, Rao Sanaullah
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 12 () nr. 1 pagina's 69-78
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland