Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Flavor release from traditional dry-cured pork during oral processing
 
 
Titel: Flavor release from traditional dry-cured pork during oral processing
Auteur: Tian, Xing
Li, Zongjun
Li, Ke
Wu, Zhongqin
Ren, Rui
Wang, Haodong
Zeng, Chaoqun
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 12 () nr. 1 pagina's 102-110
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland