Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation and selection of yeasts as potential aroma enhancers for the production of dry-cured ham
 
 
Titel: Evaluation and selection of yeasts as potential aroma enhancers for the production of dry-cured ham
Auteur: Gong, Xiaohui
Mi, Ruifang
Chen, Xi
Zhu, Qiujin
Xiong, Suyue
Qi, Biao
Wang, Shouwei
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 12 () nr. 1 pagina's 324-335
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland