Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Effect of sodium replacement on the quality characteristics of pastırma (a dry-cured meat product)
 
 
Titel: Effect of sodium replacement on the quality characteristics of pastırma (a dry-cured meat product)
Auteur: Yalınkılıç, Barış
Kaban, Güzin
Kaya, Mükerrem
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 12 () nr. 1 pagina's 266-274
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland