Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Comparing the difference in enhancement of kokumi-tasting γ-glutamyl peptides on basic taste via molecular modeling approaches and sensory evaluation
 
 
Titel: Comparing the difference in enhancement of kokumi-tasting γ-glutamyl peptides on basic taste via molecular modeling approaches and sensory evaluation
Auteur: Yang, Juan
Guo, Jing
Mai, Ruijie
Dong, Hao
Cui, Chun
Zeng, Xiaofang
Bai, Weidong
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 11 () nr. 6 pagina's 1573-1579
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland