Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Effects of oxidation and precursors (lysine, glyoxal and Schiff base) on the formation of N ε-carboxymethyl-lysine in aged, stored and thermally treated chicken meat
 
 
Titel: Effects of oxidation and precursors (lysine, glyoxal and Schiff base) on the formation of N ε-carboxymethyl-lysine in aged, stored and thermally treated chicken meat
Auteur: Huang, Suhong
Dong, Xiaoli
Zhang, Yulong
Huang, Ming
Zheng, Yuandong
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 11 () nr. 5 pagina's 1252-1258
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland