Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Desalted duck egg white nanogels as Pickering stabilizers for food-grade oil-in-water emulsion
 
 
Titel: Desalted duck egg white nanogels as Pickering stabilizers for food-grade oil-in-water emulsion
Auteur: Zhao, Jingyun
Guo, Xiaohan
Chen, Ze
Dai, Yalei
Liang, Hongshan
Deng, Qianchun
Li, Shugang
Zhou, Bin
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 11 () nr. 5 pagina's 1306-1314
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland