Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Effect of virgin olive oil nanoemulsion combined with ajowan (Carum copticum) essential oil on the quality of lamb loins stored under chilled condition
 
 
Titel: Effect of virgin olive oil nanoemulsion combined with ajowan (Carum copticum) essential oil on the quality of lamb loins stored under chilled condition
Auteur: Jafarinia, Sajad
Fallah, Aziz A.
Dehkordi, Saied Habibian
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 11 () nr. 4 pagina's 904-913
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland