Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Influence of particle size and ionic strength on the freeze-thaw stability of emulsions stabilized by whey protein isolate
 
 
Titel: Influence of particle size and ionic strength on the freeze-thaw stability of emulsions stabilized by whey protein isolate
Auteur: Lai, Hao
Zhan, Fuchao
Wei, Yujie
Zongo, Abel W.S.
Jiang, Sha
Sui, Haomin
Li, Bin
Li, Jing
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 11 () nr. 4 pagina's 922-932
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland