Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Glyoxal induced advanced glycation end products formation in chicken meat emulsion instead of oxidation
 
 
Titel: Glyoxal induced advanced glycation end products formation in chicken meat emulsion instead of oxidation
Auteur: Fang, Rui
Zhu, Zongshuai
Bassey, Anthony Pius
Khan, Iftikhar Ali
Huang, Ming
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 11 () nr. 4 pagina's 828-836
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland