Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effects of filleting methods on composition, gelling properties and aroma profile of grass carp surimi
 
 
Titel: Effects of filleting methods on composition, gelling properties and aroma profile of grass carp surimi
Auteur: Shi, Liu
Yin, Tao
Huang, Qilin
You, Juan
Hu, Yang
Jia, Dan
Xiong, Shanbai
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 10 () nr. 3 pagina's 308-315
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland