Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of physicochemical, microbiological and sensorial properties for organic and conventional retail chicken meat
 
 
Titel: Investigation of physicochemical, microbiological and sensorial properties for organic and conventional retail chicken meat
Auteur: Çapan, Berna
Bağdatli, Aytunga
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 10 () nr. 2 pagina's 183-190
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: KeAi Communications Co., Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland