Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Stability of phenolic compounds and drying characteristics of apple peel as affected by three drying treatments
 
 
Titel: Stability of phenolic compounds and drying characteristics of apple peel as affected by three drying treatments
Auteur: Ma, Qiancheng
Bi, Jinfeng
Yi, Jianyong
Wu, Xinye
Li, Xuan
Zhao, Yuanyuan
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 10 () nr. 2 pagina's 174-182
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: KeAi Communications Co., Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland