Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 128 van 186 gevonden artikelen
 
 
  2-O-β-D-Glucopyranosyl-L-ascorbic acid, an ascorbic acid derivative isolated from the fruits of Lycium barbarum L., ameliorates high fructose-induced neuroinflammation in mice: involvement of gut microbiota and leaky gut
 
 
Titel: 2-O-β-D-Glucopyranosyl-L-ascorbic acid, an ascorbic acid derivative isolated from the fruits of Lycium barbarum L., ameliorates high fructose-induced neuroinflammation in mice: involvement of gut microbiota and leaky gut
Auteur: Dong, Wei
Peng, Yujia
Chen, Guijie
Xie, Zhiyong
Xu, Weiqi
Zhou, Wangting
Mi, Jia
Lu, Lu
Sun, Yi
Zeng, Xiaoxiong
Cao, Youlong
Yan, Yamei
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 13 () nr. 1 pagina's 241-253
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 128 van 186 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland