Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Ingredients on Texture Profile of Fermented Food, Idli
 
 
Titel: Effect of Ingredients on Texture Profile of Fermented Food, Idli
Auteur: Durgadevi, Manoharan
Shetty, Prathapkumar Halady
Verschenen in: APCBEES procedia
Paginering: Jaargang 2 (2012) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland