Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Exploring Properties of Edible Hydrolyzed Collagen for 3D Food Printing of Scaffold for Biomanufacturing Cultivated Meat
 
 
Titel: Exploring Properties of Edible Hydrolyzed Collagen for 3D Food Printing of Scaffold for Biomanufacturing Cultivated Meat
Auteur: Koranne, Vishvesh
Cong Jonas, Olivia Li
Mitra, Harsa
Bapat, Salil
Ardekani, Arezoo M.
Sealy, Michael P.
Rajurkar, Kamlakar
Malshe, Ajay P.
Verschenen in: Procedia CIRP
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's 186-191
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland