Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Microalgae biomass as an additional ingredient of gluten-free bread: Dough rheology, texture quality and nutritional properties
 
 
Titel: Microalgae biomass as an additional ingredient of gluten-free bread: Dough rheology, texture quality and nutritional properties
Auteur: Khemiri, Sheyma
Khelifi, Nadia
Nunes, Maria Cristiana
Ferreira, Alice
Gouveia, Luisa
Smaali, Issam
Raymundo, Anabela
Verschenen in: Algal research
Paginering: Jaargang 50 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland