Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Microalgae biomass as an alternative ingredient in cookies: Sensory, physical and chemical properties, antioxidant activity and in vitro digestibility
 
 
Titel: Microalgae biomass as an alternative ingredient in cookies: Sensory, physical and chemical properties, antioxidant activity and in vitro digestibility
Auteur: Batista, Ana Paula
Niccolai, Alberto
Fradinho, PatrĂ­cia
Fragoso, Solange
Bursic, Ivana
Rodolfi, Liliana
Biondi, Natascia
Tredici, Mario R.
Sousa, Isabel
Raymundo, Anabela
Verschenen in: Algal research
Paginering: Jaargang 26 (2017) nr. C pagina's 161-171
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland