Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Microalgal biomass as a (multi)functional ingredient in food products: Rheological properties of microalgal suspensions as affected by mechanical and thermal processing
 
 
Titel: Microalgal biomass as a (multi)functional ingredient in food products: Rheological properties of microalgal suspensions as affected by mechanical and thermal processing
Auteur: Bernaerts, Tom M.M.
Panozzo, Agnese
Doumen, Veerle
Foubert, Imogen
Gheysen, Lore
Goiris, Koen
Moldenaers, Paula
Hendrickx, Marc E.
Van Loey, Ann M.
Verschenen in: Algal research
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's 452-463
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland