Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high-molecular-weight glutenin subunit Dy10 on wheat dough properties and end-use quality
 
 
Titel: Effect of high-molecular-weight glutenin subunit Dy10 on wheat dough properties and end-use quality
Auteur: WANG, Yan
GUO, Zhen-ru
CHEN, Qing
LI, Yang
ZHAO, Kan
WAN, Yong-fang
HAWKESFORD, Malcolm J.
JIANG, Yun-feng
KONG, Li
PU, Zhi-en
DENG, Mei
JIANG, Qian-tao
LAN, Xiu-jin
WANG, Ji-rui
CHEN, Guo-yue
MA, Jian
ZHENG, You-liang
WEI, Yu-ming
QI, Peng-fei
Verschenen in: Journal of integrative agriculture
Paginering: Jaargang 22 () nr. 6 pagina's 1609-1617
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: CAAS. Publishing services by Elsevier B.V
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland