Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Use of two-stage dough mixing process in improving water distribution of dough and qualities of bread made from wheat–potato flour
 
 
Titel: Use of two-stage dough mixing process in improving water distribution of dough and qualities of bread made from wheat–potato flour
Auteur: YIN, Jian
CHENG, Li
HONG, Yan
LI, Zhao-feng
LI, Cai-ming
BAN, Xiao-feng
GU, Zheng-biao
Verschenen in: Journal of integrative agriculture
Paginering: Jaargang 20 () nr. 1 pagina's 300-310
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: CAAS. Publishing services by Elsevier B.V
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland