Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Relationship between physicochemical characteristics of Korean wheat flour and quality attributes of steamed bread
 
 
Titel: Relationship between physicochemical characteristics of Korean wheat flour and quality attributes of steamed bread
Auteur: Kim, Ji-Eun
Baik, Byung-Kee
Park, Chul Soo
Son, Jae-Han
Choi, Chang-Hyun
Mo, Youngjun
Park, Tae-Il
Kang, Chon-Sik
Cho, Seong-Woo
Verschenen in: Journal of integrative agriculture
Paginering: Jaargang 18 (2019) nr. 11 pagina's 2652-2663
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: CAAS. Publishing services by Elsevier B.V
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland