Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of Physicochemical, Microbiological and Sensory Stability of Frozen Stored Vacuum-Packed Lamb Meat
 
 
Titel: Evaluation of Physicochemical, Microbiological and Sensory Stability of Frozen Stored Vacuum-Packed Lamb Meat
Auteur: de Paula Paseto Fernandes, Rafaella
de Alvarenga Freire, Maria Teresa
da Costa Carrer, Celso
Trindade, Marco Antonio
Verschenen in: Journal of integrative agriculture
Paginering: Jaargang 12 (2013) nr. 11 pagina's 7 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Chinese Academy of Agricultural Sciences
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland