Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Acorn (Quercus ithaburensis) Flour's effect on the physicochemical, textural, and sensory characteristics of raw and cooked beef meatballs
 
 
Titel: Acorn (Quercus ithaburensis) Flour's effect on the physicochemical, textural, and sensory characteristics of raw and cooked beef meatballs
Auteur: Akcan, Tolga
Önel, Ecem
Ergezer, Haluk
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 35 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland