Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Barley bread with improved sensory and antioxidant properties
 
 
Titel: Barley bread with improved sensory and antioxidant properties
Auteur: Robles-Ramírez, María del Carmen
Ortega-Robles, Emmanuel
Monterrubio-López, Ricardo
Mora-Escobedo, Rosalva
Beltrán-Orozco, María del Carmen
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland