Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Avocado jelly: Formulation and optimization of an avocado gel using hydrocolloids
 
 
Titel: Avocado jelly: Formulation and optimization of an avocado gel using hydrocolloids
Auteur: López-Ramírez, Alicia Marisol
Duarte-Sierra, Arturo
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland