Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 332 van 824 gevonden artikelen
 
 
  From wine to wine reduction: Sensory and chemical aspects
 
 
Titel: From wine to wine reduction: Sensory and chemical aspects
Auteur: Rognså, Guro Helgesdotter
Rathe, Morten
Petersen, Mikael Agerlin
Misje, Knut-Espen
Hersleth, Margrethe
Sivertsvik, Morten
Risbo, Jens
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 9 (2017) nr. C pagina's 13 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 332 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland