Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 325 van 824 gevonden artikelen
 
 
  From lab to table: Expanding gastronomic possibilities with fermentation using the edible fungus Neurospora intermedia
 
 
Titel: From lab to table: Expanding gastronomic possibilities with fermentation using the edible fungus Neurospora intermedia
Auteur: Maini Rekdal, Vayu
Rodriguez-Valeron, Nabila
Olaizola Garcia, Mikel
Prado Vásquez, Diego
Sörensen, Pia M.
Munk, Rasmus
Keasling, Jay D.
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 34 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 325 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland