Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Anthocyanin content in raspberry and elderberry: The impact of cooking and recipe composition
 
 
Titel: Anthocyanin content in raspberry and elderberry: The impact of cooking and recipe composition
Auteur: Cordeiro, Tânia
Fernandes, Iva
Pinho, Olívia
Calhau, Conceição
Mateus, Nuno
Faria, Ana
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland