Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 307 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Food allergy knowledge, attitude, and practices of chefs in resort hotels in Turkey
 
 
Titel: Food allergy knowledge, attitude, and practices of chefs in resort hotels in Turkey
Auteur: Eren, Ramazan
Çetin, Merve
Eren, Ayşe
Çetin, Kadir
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 307 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland