Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 299 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Fatty acid in raw and heated coconut oil in eleven coconut oil food preparations analysed by gas chromatography
 
 
Titel: Fatty acid in raw and heated coconut oil in eleven coconut oil food preparations analysed by gas chromatography
Auteur: Azevedo, Emmanuela Prado de Paiva
dos Santos Alves, Eryka Maria
de Souza, José Roberto Botelho
de Araújo, Katarynna Santos
de Santana Khan, Samuel
Alves de Mendonça, Carla Eliária
Maciel, Maria Inês Sucupira
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 299 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland