Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 275 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of chemical composition and sensory profile in Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L) tubers: The effect of clones and cooking conditions
 
 
Titel: Evaluation of chemical composition and sensory profile in Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L) tubers: The effect of clones and cooking conditions
Auteur: De Santis, Diana
Teresa Frangipane, Maria
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 11 (2018) nr. C pagina's 25-30
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 275 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland