Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 264 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Elaboration of mixed structured fruit formulations with agar and gellan gum: Texture, physicochemical, and sensory properties
 
 
Titel: Elaboration of mixed structured fruit formulations with agar and gellan gum: Texture, physicochemical, and sensory properties
Auteur: Leal, Amanda Rodrigues
Oliveira, Luciana de Siqueira
Farias, Lorena Machado
Alves, Carlos Artur Nascimento
Costa, Juliana Nascimento da
Mata, Paulina
Sousa, Paulo Henrique Machado de
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 264 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland