Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 239 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Effect of reheating methods on eating quality, oxidation and flavor characteristics of Braised beef with potatoes dish
 
 
Titel: Effect of reheating methods on eating quality, oxidation and flavor characteristics of Braised beef with potatoes dish
Auteur: Li, Jianying
Han, Dong
Huang, Feng
Zhang, Chunhui
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 31 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 239 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland