Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 224 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Effect of cooking time and conditions on the textural properties of meat analogues developed for stew-based dishes
 
 
Titel: Effect of cooking time and conditions on the textural properties of meat analogues developed for stew-based dishes
Auteur: Muhialdin, Belal J.
Ubbink, Job
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 35 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 224 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland