Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 221 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Effect of baking powder as a substitute of pork lard on the texture of Mexican tamales
 
 
Titel: Effect of baking powder as a substitute of pork lard on the texture of Mexican tamales
Auteur: Celia, Cruz-Vazquez
Adriana, Villanueva-Carvajal
Gaspar, Estrada-Campuzano
Aurelio, Dominguez-Lopez
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 221 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland