Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 170 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Development of fermented products with enriched fiber and micronutrients by using underutilized cereal-legume milling by-products as novel food ingredients
 
 
Titel: Development of fermented products with enriched fiber and micronutrients by using underutilized cereal-legume milling by-products as novel food ingredients
Auteur: Chakraborty, Manali
Budhwar, Savita
Kumar, Suneel
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 170 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland