Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 164 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Development of added-value culinary ingredients from fish waste: Fish bones and fish scales
 
 
Titel: Development of added-value culinary ingredients from fish waste: Fish bones and fish scales
Auteur: Boronat, Òscar
Sintes, Pau
Celis, Felipe
Díez, Mikel
Ortiz, Jordi
Aguiló-Aguayo, Ingrid
Martin-Gómez, Helena
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 31 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 164 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland