Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 163 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Development and optimization of novel coriander bouillon cubes using pigmented Chakhao poreiton rice as binder, physicochemical and antioxidant characterization
 
 
Titel: Development and optimization of novel coriander bouillon cubes using pigmented Chakhao poreiton rice as binder, physicochemical and antioxidant characterization
Auteur: Chakraborty, Sayantan
Deka, Gunjana
Assumi, Vilo
Singha, Siddhartha
Yadav, Dev Kumar
Dutta, Himjyoti
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 31 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 163 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland