Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 133 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Cooking techniques and nutritional quality of food: A comparison between traditional and innovative ways of cooking
 
 
Titel: Cooking techniques and nutritional quality of food: A comparison between traditional and innovative ways of cooking
Auteur: Lobefaro, Sabrina
Piciocchi, Claudia
Luisi, Federica
Miraglia, Lorenzo
Romito, Niko
Luneia, Roberto
Foti, Silvia
Mocini, Edoardo
Poggiogalle, Eleonora
Lenzi, Andrea
Donini, Lorenzo M.
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 133 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland