Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 124 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Consumers’ perception of olive oil-based dressings evaluated by complementary techniques: Focus group and word association
 
 
Titel: Consumers’ perception of olive oil-based dressings evaluated by complementary techniques: Focus group and word association
Auteur: Roascio-Albistur, Antonella
Gámbaro, Adriana
Ivankovich, Carmen
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 18 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 124 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland