Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 112 van 824 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of the nutritional composition of raw, boiled, roasted Macadamia (F. Muell. Macadamieae) and its application as an elder-friendly food
 
 
Titel: Comparison of the nutritional composition of raw, boiled, roasted Macadamia (F. Muell. Macadamieae) and its application as an elder-friendly food
Auteur: Kim, Dah-Sol
Iida, Fumiko
Joo, Nami
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 30 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 112 van 824 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland