Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of a culinary recipe by applying sensory analysis: Design of the New Tarte Tatin
 
 
Titel: Improvement of a culinary recipe by applying sensory analysis: Design of the New Tarte Tatin
Auteur: García-Segovia, Purificación
Barreto-Palacios, Vivian
Iborra-Bernad, Consuelo
Andrés-Bello, Amparo
González-Carrascosa, Rebeca
Bretón, Jorge
Martínez-Monzó, Javier
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 1 (2012) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland