Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Modeling Salmonella Inactivation in Low Moisture Foods: Using Parameter Estimation to Improve Model Performance
 
 
Titel: Modeling Salmonella Inactivation in Low Moisture Foods: Using Parameter Estimation to Improve Model Performance
Auteur: Garces-Vega, F.
Jeong, S.
Dolan, K.
Marks, B.
Verschenen in: Procedia food science
Paginering: Jaargang 7 (2016) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland