Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 73 gevonden artikelen
 
 
  Comparative Study on Organoleptic, Microbiological and Chemical Qualities of Dried Fish, Goldstripe Sardinella(Sardinella Gibbosa) with Low Salt Levels and Spices
 
 
Titel: Comparative Study on Organoleptic, Microbiological and Chemical Qualities of Dried Fish, Goldstripe Sardinella(Sardinella Gibbosa) with Low Salt Levels and Spices
Auteur: Nuwanthi, S.G.L.I.
Madage, S.S.K.
Hewajulige, I.G.N.
Wijesekera, R.G.S.
Verschenen in: Procedia food science
Paginering: Jaargang 6 (2016) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 73 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland