Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 80 van 85 gevonden artikelen
 
 
  The Sensory Quality of Meat, Game, Poultry, Seafood and Meat Products as Affected by Intense Light Pulses: A Systematic Review
 
 
Titel: The Sensory Quality of Meat, Game, Poultry, Seafood and Meat Products as Affected by Intense Light Pulses: A Systematic Review
Auteur: Tomasevic, Igor
Rajkovic, Andreja
Verschenen in: Procedia food science
Paginering: Jaargang 5 (2015) nr. C pagina's 4 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 80 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland