Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 85 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of Different Ripening Conditions on Proteolysis and Texture of Dry-fermented Sausage Petrovská klobása
 
 
Titel: The Effect of Different Ripening Conditions on Proteolysis and Texture of Dry-fermented Sausage Petrovská klobása
Auteur: Ikonic, Predrag
Jokanovic, Marija
Tasic, Tatjana
Skaljac, Snezana
Sojic, Branislav
Tomovic, Vladimir
Dzinic, Natalija
Petrovic, Ljiljana
Verschenen in: Procedia food science
Paginering: Jaargang 5 (2015) nr. C pagina's 4 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland