Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Food Hygiene – Flexibility in Traditional and Small Meat Establishments
 
 
Titel: Food Hygiene – Flexibility in Traditional and Small Meat Establishments
Auteur: Karabasil, Nedjeljko
Boskovic, Tamara
Dimitrijevic, Mirjana
Vasilev, Dragan
Teodorovic, Vlado
Ilic, Nevena
Djordjevic, Vesna
Verschenen in: Procedia food science
Paginering: Jaargang 5 (2015) nr. C pagina's 4 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland