Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the Addition of Staphylococus Xylosus on the Oxidative Stabilitty of Traditional Sausage (Petrovská Klobása)
 
 
Titel: Effect of the Addition of Staphylococus Xylosus on the Oxidative Stabilitty of Traditional Sausage (Petrovská Klobása)
Auteur: Sojic, Branislav
Dzinic, Natalija
Tomovic, Vladimir
Jokanovic, Marija
Ikonic, Predrag
Tasic, Tatjana
Skaljac, Snezana
Danilovic, Bojana
Ivic, Maja
Verschenen in: Procedia food science
Paginering: Jaargang 5 (2015) nr. C pagina's 4 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland